Categorieën
Actueel Employer Branding Evenement

Business Breakfast Employer Branding in de zorg – donderdag 29 november

Nadruk op Zorg of Skills?

De WHY van werken in de zorg lijkt duidelijk. En wordt door het gros van de zorgwerkgevers gemunt. Zelfs de overheid komt met de imagocampagne ‘Ik zorg.’, die ons inpepert dat zorgmedewerkers zorgen.

Maar als je je als werkgever in de zorgmarkt wilt onderscheiden, in beeld wil komen bij een latente doelgroep, dan moet je toch echt meer vertellen. Want dat er (goede) zorg wordt geleverd, is een open deur.

De vraag is of dat onderscheid in je WHY zit, er is toch veel meer wat je bijzonder maakt? Wellicht wel meer in HOW en WHAT. Want werken in de zorg is ook vakwerk. De zorgskills van een ervaren groepshoofd op een woonunit van zes mensen met een verstandelijke beperking zijn vergelijkbaar met een luchtverkeersleider. Dat is een opvallender verhaal dan steeds weer dat zorghart. Zeker voor zij-instromers.

Dit lijkt ons een mooi onderwerp om het, tijdens een ontspannen ontbijt, eens over te hebben. Ben je werkzaam in de zorg en wil je het tijdens dit Business Breakfast van het Employer Brand Netwerk eens met ons en met een aantal vakgenoten te praten over dit onderwerp, meld je dan hieronder aan. Het aantal plaatsen is beperkt tot de omvang van onze ontbijttafel (10 personen). Namens het Employer Brand Netwerk zijn Joost Schrage en Marcel van der Quast aanwezig. We zorgen voor vakmatige inhoud én voor een ontbijt.

Dit Business Breakfast staat open voor professionals in HR, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie werkzaam in de zorg. Er zijn maximaal 10  plaatsen beschikbaar en per organisatie is er ruimte voor één deelnemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Plaats: Villa Pera, Eemnesserweg 69 Baarn, vanaf 8h30 ben je welkom, we starten om 9h00. We eindigen rond 11h00

(update 31-10: We zitten vol! We kunnen echt maar 10 personen kwijt aan onze ontbijttafel. Je kunt je hieronder nog wel aanmelden, maar dan kom je op de reservelijst. De ervaring leert dat er altijd verhinderingen zijn, en dan ben je alsnog welkom.)