Categorieën
Actueel Employer Branding Evenement

Business Breakfast 29 januari 2020: Je employer brand story vertellen met een podcast?

Podcast en employer branding: het perfecte huwelijk?

Employer branding gaat over het vertellen van je verhaal als werkgever. Met podcasts kun je perfect je verhaal vertellen. Dan lijkt het simpel. Doe iets met podcasts voor je employer branding!

Maar is dat wel zo makkelijk?

En hoe werkt het dan precies. Hoe moet je beginnen. Wat heb je nodig? En wat kan het opleveren? Genoeg om een ochtend lekker over te sparren.

Op woensdag 29 januari 2020 organiseren we met het Employer Brand Netwerk een ontbijtsessie hierover. Er is plaats voor 8 werkgevers die dit interessant vinden en mee willen praten. We hebben zelf wat praktijkervaring, daar kunnen we over vertellen. Maar we willen vooral in gesprek met jou!

Wil je mee komen praten, meld je dan aan.

Van het Employer Brand Netwerk zijn Marcel van der Quast, Marion de Vries en Inge Beckers aanwezig. Wij zorgen voor vakmatige inhoud én voor een ontbijt.

Dit Business Breakfast staat open voor professionals in HR, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie. Er zijn maximaal 8  plaatsen beschikbaar en per organisatie is er ruimte voor één deelnemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Plaats: Villa Pera, Eemnesserweg 69 Baarn
Tijd: vanaf 8:30 ben je welkom, we starten exact om 9:00 en eindigen rond 11:00 uur!