De plannen voor volgend jaar zijn klaar! De knelpunten zijn benoemd, de doelgroepen bepaald en de concurrentie in kaart gebracht.

Maar ben ik niets vergeten? Zit alles erin? Is mijn budget realistisch? Krijg ik mijn plannen op deze manier verkocht aan het MT?

Allemaal vragen die u tóch graag beantwoord wilt hebben voordat u start met de uitvoering.

Daarom introduceert het Employer Brand Netwerk de DubbelCheck.

Wat?

Met de DubbelCheck wordt uw recruitmentplan, arbeidsmarktcommunicatieplan, wervingsplan of strategie vakkundig tegen het licht gehouden door experts van het netwerk. Deze experts hebben uitgebreide ervaring in uw branche en hebben dit soort plannen voor tal van organisaties gemaakt en uitgevoerd.

Hoe?

Klik hier en upload uw plan naar EBN. Vervolgens bekijken we niet alleen het plan, maar analyseren ook hoe het plan wellicht aan te scherpen is en op die manier nog beter aansluit bij de wensen van uw organisatie. We kijken bijvoorbeeld naar het strategisch fundament, doelstellingen, doelgroepanalyse, onderscheidend vermogen, realistische planning, realistisch budget, meerjarenplan. We zetten het advies, met veel tips en praktische aanbevelingen, voor u op papier en bespreken het vervolgens met u.

De quickscan bestaat uit drie korte stappen:

  1. Analyse
  2. Advies op papier (handzaam in 2-4 pagina’s)
  3. Adviesgesprek (2 uur)

Met deze check weet u zeker dat u een goed onderbouwd plan heeft.

Uitgebreide scan

Uiteraard willen we u ook graag ondersteunen bij verdere uitwerking en verbetering van uw plannen of bij het definiëren van projecten met een hoge prioriteit. Onze uitgebreide scan kan u bijvoorbeeld helpen eenvoudiger budget te verkrijgen en te verdelen.

Wie?

Afhankelijk van de vraag worden één of meerdere leden van het Employer Brand Netwerk ingezet. Bij elkaar hebben wij zo’n 150 jaar ervaring met arbeidsmarktvraagstukken.

Wat kost het?

De kosten voor een quickscan zijn € 1.500.

De kosten voor de uitgebreide service liggen, afhankelijk van de omvang, tussen de
€ 3.500 en € 5.000 per advies.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie?

Bel direct met Barbara Hermans 06 – 14118151 voor het maken van een afspraak.