Marcel van der Quast

Het clubgevoel herkennen

Mijn definitie van employer branding is ‘Het juiste gevoel bij de juiste mensen in de hele candidate journey.’ Is niet makkelijk, wel erg leuk. Want het begint met mensen te laten praten over hun werk. Daar zit altijd energie. Daar het werkgeversverhaal uit halen en opschrijven. En dat verhaal dan in alles terug laten komen. Zodat iedereen het clubgevoel herkent. Employer branding is altijd strategisch. Maar een strategie is pas echt goed als hij is uitgevoerd. Dus blijf ik ook graag betrokken bij de uitvoering.

Ik heb veel ervaring bij AMC-bureaus. Maar de laatste 5 jaar ook aan werkgeverskant. Juist die twee kanten maken het vak zo ontzettend interessant. Want de basis ligt altijd in de eigen organisatie. Maar de blik van de buitenstaander kan daar erg veel aan toevoegen.

Hoe kun je mij bereiken?

Op werk-merk.nl en op LinkedIn kun je kijken wat ik zoal doe. Je kunt me bellen op 06 – 52 888 163 of mailen op marcelq@werk-merk.nl