Donderdag 11 april 2019 vindt de zesde editie plaats van Employer Brand Stories. Deze dag zijn we te gast bij DZAP in Naarden. Vakgenoten delen hun ervaringen en inzichten op het gebied van employer branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Eigen mensen – wat kun je ermee?

Het thema van deze editie van Employer Brand Stories is ‘Eigen mensen’. Vanuit uiteenlopende perspectieven delen vakgenoten in korte krachtige presentaties hun ervaringen én gaan met de aanwezigen de interactie aan. Met dit jaar onderwerpen als hospitality, het belang van authentieke fotografie, inzet van tools voor engagement en eigen content.

Inmiddels zijn bijna alle beschikbare plekken weg, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meld je nu aan >>>

Programma

Inloop: 13.30 uur | Start: 14.00 uur | Netwerkborrel: 16.30 uur

Hospitality en belang van betrokken medewerkers
Robert Guijt van DRIVE Impact of Hospitality laat zien hoe je organisaties succesvoller kunt maken door de inzet van hospitality richting eigen medewerkers.

Tussen ideaalbeeld en authentiek plaatje
Hoe ver ga je met het ‘oppoetsen’ van de werkelijkheid? Wanneer is iemand niet meer zichzelf? In een interview met fotograaf Petra van Velzen gaan we op deze vraag in vanuit het perspectief van een fotograaf.

Onder de motorkap van de eigen-mensen-verhalenmachine van de Rijksoverheid
Hoe bouw je een publiek op social media met de verhalen van de eigen mensen? Judith Remmerswaal van Werken voor Nederland neemt ons mee in wat werkt, en wat niet.

Employee engagement en employee advocacy met Smarp

Suze Krijnen (Programmamanager Employee Advocacy bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) komt vertellen hoe RVO met de Employee Advocacy tool Smarp het social media-ambassadeursprogramma RVOfan heeft opgezet.

Doelgroep

Relaties van het Employer Brand Netwerk werkzaam aan werkgeverszijde kregen een uitnodiging voor dit evenement met de mogelijkheid om zich aan te melden.

Meld je nu aan >>>

Locatie

Employer Brand Stories 2019 vindt plaats bij DZAP in Naarden.

DZAP
Gooimeer 6-32
1411 DD Naarden

Foto’s Employer Brand Stories 2018

Bekijk hieronder de foto’s van Employer Brand Stories 2018 waar we te gast waren bij Xebia in Hilversum.