Business Breakfast
Vacature-teksten

Dinsdag 27 maart 2018
09.00 – 11.00 uur
Baarn

Is de vacaturetekst dood? Of springlevend?

In de wereld van recruitmentmarketing met z’n video’s, foto’s en ander visueel geweld, is de conclusie al snel: geschreven teksten zijn ouderwets en vacatureteksten zijn dood. Ondanks dat is de vacaturetekst één van de meest gebruikte middelen in arbeidsmarktcommunicatie. Voor veel sollicitanten is het de eerste echte kennismaking met een organisatie. Doodgaan valt blijkbaar niet mee en de vacaturetekst verdient nog steeds een eigen plek in de totale communicatiemix.

Sterker nog, in een verkrappende arbeidsmarkt – het aantal vacatures groeit met dubbele cijfers – vechten de vacatureteksten op de jobboards om aandacht. En dat ziet er vaak zo uit:

Vacatureteksten

Weinig wervend of informatief… Lees je daarna de hele tekst, dan wordt het er vaak niet beter op. Lange, zelfs saaie teksten; onrealistische functie-eisen; onpersoonlijke taal. Dat kan beter! Want de vacaturetekst is niet dood; de enige dode vacaturetekst is een slechte vacaturetekst.

Ronde-tafelsetting

Tijdens het Business Breakfast van 27 maart gaan we in gesprek over vacatureteksten. Waar we het allemaal over kunnen hebben:

  • Wat is de rol van de vacaturetekst in jouw communicatiemix?
  • Wat is volgens jou een goede vacaturetekst?
  • Hoe zet jij je vacatureteksten optimaal in?
  • Hoe belangrijk is de vacaturetekst voor jouw employer brand?
  • Hoe kun je het employer brand in vacatureteksten laten zien?
  • Bestaat er zoiets als vacatureteksten 2.0?

En verder alle onderwerpen die ter tafel komen! Naast het heerlijke ontbijt dat we vanzelfsprekend óók serveren.

Dit Business Breakfast staat open voor professionals in HR, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie aan corporate zijde. Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar en per organisatie is er ruimte voor één deelnemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan. Via e-mail ontvang je een voorlopige bevestiging. Uiterlijk een week van te voren ontvang je de routebeschrijving.