Business Breakfast
Referral recruitment

Dinsdag 21 maart 2017
09.00 – 11.00 uur
Baarn

Hoe kun je duurzaam werven via eigen medewerkers met referral recruitment

Nu de arbeidsmarkt in de volle breedte richting krapte gaat, zoeken werkgevers weer meer de oplossing in referral recruitment. De voordelen van werven via eigen medewerkers zijn legio: medewerkers weten als geen ander wie er bij de organisatie past, mensen die via referral binnen komen blijven langer, vacatures worden sneller ingevuld en de wervingskosten zijn veelal lager. Maar hoe zet je een duurzaam referral programma op? Wat zijn de ervaringen en best practices?

Ronde tafel setting

Tijdens de Business Breakfast van het Employer Brand Netwerk gaan we in een ronde tafel setting met elkaar in gesprek over referral recruitment. Wat zijn elkaar ervaringen, best practices en tips & tricks? Onder het genot van een lekker ontbijt discussiëren we met z’n allen over een duurzame inzet van refrral recruitment.

Deze Business Breakfast staat open voor ervaren professionals in HR, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie aan corporate zijde. Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar en per organisatie is er ruimte voor één deelnemer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Meld je via onderstaand formulier aan. Via e-mail ontvang je een voorlopige bevestiging. Uiterlijk een week van te voren ontvang je de routebeschrijving.